Saját grafikás, szöveges bögre

Saját grafikás bögre

Díszdoboz bögréhez

Díszdoboz bögréhez

Facebook
Partnereink

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Tirpitz csatahajó bögre

Raktárkészlet: VAN
Tirpitz csatahajó bögre
 • Tirpitz csatahajó bögre
 • Tirpitz csatahajó bögre
2 950 Ft
Ide írd a plusz szöveget vagy nevet. 
:


A Tirpitz volt a kéttagú Bismarck-osztály második egysége, mely hajókat a Kriegsmarine számára még a második világháború előtt kezdtek el építeni. Alfred von Tirpitzről, a Császári Haditengerészet (Kaiserliche Marine) erejét kiépítő tengernagyról kapta. Építését 1936-ban kezdték meg, 1939-ben bocsátották vízre és 1941-ben adták át a haditengerészetnek. Testvérhajójához hasonlóan fő tüzérsége 8 darab 38 cm-es ágyúból állt, másodlagos tüzérsége pedig 12 darab 15 cm-es ágyúból, a légvédelmi tüzérségét azonban a háború előrehaladtával többször is megerősítették. A különböző módosítások révén 2000 tonnával vált nehezebbé a Bismarcknál, ami által a legnagyobb Európában épített csatahajóvá vált

 

micro és mosogatógép álló

 


Szállítási idő 1-2 munkanap!

 • A bögréink a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik. Az alapanyag vastag falú 3 dl űrtartalmú, fényes felületű kerámia bögre. A bögrékre a képeket és a mintákat szublimációs technológiával kerülnek nyomtatásra, amelynek köszönhetően bögréink HD felbontásban és élethű színekben pompáznak.

   A bögréinken lévő nyomatok ellenállnak a mosószereknek ezért a bögrék mosogatógépben vagy kézzel is moshatóak, mikrohullámú sütőbe is betehetőek!

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  tirpitz
Webáruház készítés