Kategóriák
Termék részletek


Saját grafikás bögre

Saját grafikás bögre
1 850 Ft
Ide írd a kért szöveget vagy nevet. 
:
Fénykép feltöltés 
:
Fénykép feltöltés 2 
:


Szeretsz alkotni? Akkor figyelj, mert ez a termék abszolút neked való! Csinálj egy művészi fotót vagy rajzold le a kedvenc mintád
és máris kész a te saját, egyedi „Bögre Remekműved”! Álmodj és tervezz! A többi a mi dolgunk!

Ha nem találtál olyan bögrét az oldalunkon ami tetszik, de van saját grafikád, képed vagy szöveged, ezt a megoldást válaszd.

Az Ár alatt vagy a megrendelésnél, a szállítási adatok megadása után, az „Adatok ellenőrzése" ablakban alján található „Megjegyzés" mezőben add meg a leírást, hogy pontosan mit szeretnél  a bögrédre.

A bögrén a max. nyomtatható felület  20 x 9 cm. Ha képet küldesz, lehetöleg nagy felbontásban küld, hogy éles legyen a kép a bögrén.

 

 micro és mosogatógép álló

 

  • A bögréink a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik. Az alapanyag vastag falú 3 dl űrtartalmú, fényes felületű kerámia bögre. A bögrékre a képeket és a mintákat szublimációs technológiával kerülnek nyomtatásra, amelynek köszönhetően bögréink HD felbontásban és élethű színekben pompáznak.

     A bögréinken lévő nyomatok ellenállnak a mosószereknek ezért a bögrék mosogatógépben vagy kézzel is moshatóak, mikrohullámú sütőbe is betehetőek!

  • Cikkszám
    BG60_sajatgrafika
Webáruház készítés