Kategóriák
Saját grafikás, szöveges bögre

Saját grafikás bögre

Díszdoboz bögréhez

Díszdoboz bögréhez

vászonképek

Facebook

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Nyilas horoszkóp bögre

Nyilas horoszkóp bögre
  • Nyilas horoszkóp bögre
  • Nyilas horoszkóp bögre
1 750 Ft
Ide írd a kért szöveget vagy nevet. 
:


Tipikus „Nyilasként” mindig kapható vagy egy kis kalandra? Ha tehetnéd, akkor bármelyik pillanatban elindulnál bejárni a világot? Akkor mire vársz? Hajrá! De mielőtt elindulnád rendeld meg ezt a bögrét, hogy legyen miből kávéznod a nagy utazásod alatt! Szükséged lesz majd az energiára!

Mottó: Én látom.

Jellemzők: Kalandvágy, nyíltság, kíváncsiság, megértés, ideológia, filozófia, vallásosság, felületesség, az utazás szeretete.
Nyilas (november 22. – december 21.)

 

Ha feliratot is kérsz rá, válaszd ki az „Egyedi felirat" opciót, úgy helyezd a kosárba.

A megrendelésnél, a szállítási adatok megadása után, az „Adatok ellenőrzése" ablakban alján található „Megjegyzés" mezőben add meg a szöveget, amit rá kell írunk a bögrédre.

  • Nyilas horoszkópos bögre

    A bögréink a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik. Az alapanyag vastag falú 3 dl űrtartalmú, fényes felületű kerámia bögre. A bögrékre a képeket és a mintákat szublimációs technológiával kerülnek nyomtatásra, amelynek köszönhetően bögréink HD felbontásban és élethű színekben pompáznak.

     A bögréinken lévő nyomatok ellenállnak a mosószereknek ezért a bögrék mosogatógépben vagy kézzel is moshatóak, mikrohullámú sütőbe is betehetőek!

  • Cikkszám
    BG-asztro2-nyilas
Webáruház készítés