Saját grafikás, szöveges bögre

Saját grafikás bögre

Díszdoboz bögréhez

Díszdoboz bögréhez

Facebook
Partnereink

Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Mona_Lisa - Leondardo da Vinci

Raktárkészlet: VAN
Mona_Lisa - Leondardo da Vinci
 • Mona_Lisa - Leondardo da Vinci
 • Mona_Lisa - Leondardo da Vinci
2 950 Ft
Ide írd a plusz szöveget vagy nevet. 
:


Tudod, hogy miért ilyen szomorkás Mona Lisa mosolya? Nos, mert nem ivott elég kávét! Te ne ess ebbe a hibába! Rendeld meg ezt a bögrét, igyál egy nagy adag feketét és villants egy széles vigyort a világra! Vásárold meg most!

 

micro és mosogatógép álló


Szállítási idő 1-2 munkanap!

 • Minden idők leghíresebb festménye a Leondardo da Vinci által Firenzében, a reneszánsz idején festett Mona Lisa. 1503-1504-ben kezdte festeni és röviddel halála előtt, 1519-ben fejezte be. A festményt Lisa del Giocondo, a gazdag firenzei család egyik tagja után nevezte el. 1911-ben a Mona Lisat a Louvre egyik alkalmazottja, Vincenzo Peruggia, egy olasz patrióta lopta el, akinek az volt a célja, hogy visszajuttassa a festményt Olaszországba. Miután a képet két éven át lakásában tartotta, akkor fogták el, mikor megpróbálta eladni azt a firenzei Uffizi Galériának. Ma a Mona Lisa ismét a párizsi Louvre-ban látható, ahol évente 6 millió ember nézi meg.

  Mona Lisa szeme és a titkos kód. A jelképek ugyan szabad szemmel nem láthatók, de nagyítóval igenis, világosan kivehetők! – közölte megfellebbezhetetlenül Silvano Vinceti. Kijelentése meghökkentette a világot. S bár december közepén hangzott el, azóta is érdeklődés és viták kereszttüzében áll. Silvano Vinceti, az olasz Kulturális Örökség Országos Bizottságának elnöke ugyanis nem kevesebbet jelentett be, mint hogy Mona Lisa szemében titkos kódok láthatók, melyek révén alkalmasint a rejtélyes mosolyú hölgy valódi kilétét is megfejthetik végre.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BG-F08
Webáruház készítés