Termék részletek


Bögre óvónéninek, dadus néninek jelekkel

Bögre óvónéninek, dadus néninek jelekkel
  • Bögre óvónéninek, dadus néninek jelekkel
  • Bögre óvónéninek, dadus néninek jelekkel
2 250 Ft
Bögrére kerülő nevek, szövegek 
:
Fénykép feltöltés 
:
Fénykép feltöltés 2 
:
Fénykép feltöltés 3 
:


Ballagási bögre:
Elsősorban szülők figyelmébe ajánljuk ezt az egyedi, szívhez szóló, maradandó ballagási ajándékot.
Ajándékozz névre szólóan az óvónéninek, dadusnéninek, tanítónéninek, a csoport/osztály képével, vagy a gyerekek képével és nevével, óvodai jeleikkel díszített bögrét. Óvodai jelek vagy egyéb grafikai elemek is kérhető a bögrére, de te is megküldheted az elemeket.
Ha több képet szeretnél megjeleníteni, akkor azt a leadott megrendelésedre kapott visszaigazoló e-mailre válaszolva, csatolmányban küld el nekünk!


A látványtervek csak ötletadóak, minden esetben az egyedi igénynek megfelelően tervezzük meg a bögrét. A megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írd le az elképzelésedet a grafikáról, és azt is ha a gyártás előtt szeretnél a bögréről látványtervet kérni. 
Az bögréhez rendelhető hasonló grafikájú falióra is!

Óvodai vagy iskolai ballagásra, szülinapra, esküvőre vagy bármilyen eseményre készítünk a küldött fénykép vagy fényképek alapján egyedi bögrét.

Rendelésnél elég csak a nevet és a hozzá tartozó jelet leírni, képet nem kell küldeni hozzájuk.

 

micro és mosogatógép álló

  • Ballagási  bögre 

    A bögréink a piacon elérhető legjobb minőséget képviselik. Az alapanyag vastag falú 3 dl űrtartalmú, fényes felületű kerámia bögre. A bögrékre a képeket és a mintákat szublimációs technológiával kerülnek nyomtatásra, amelynek köszönhetően bögréink HD felbontásban és élethű színekben pompáznak.

     A bögréinken lévő nyomatok ellenállnak a mosószereknek ezért a bögrék mosogatógépben vagy kézzel is moshatóak, mikrohullámú sütőbe is betehetőek!

  • Cikkszám
    ovis-ballagas07
Webáruház készítés